George, solistul trupei si initiatorul proiectului, cu o experienta bogata de scena, atat interna cat si internationala, sta in lumina reflectoarelor de o viata, bucurandu-se de aprecierea si recunoasterea publicului si juriilor de specialitate inca de la varsta copilariei, cand, activand in ansambluri profesioniste de folclor, cucereste trofee interne si participa la festivaluri internationale. Isi diversifica activitatea si exploreaza genuri din ce in ce mai sofisticate incepand cu adolescenta, definitivandu-se ca artist complet in urma contractelor pe vapoare de croaziera si hoteluri de 5 stele pe 4 continente. Usurinta cu care abordeaza fiecare stil in parte da si versatilitatea bandului pe care il conduce cu succes. Ideile componistice ii apartin si fructifica cu intuitie virtuozitatea fiecarui membru component al trupei.

Raluca, absolventa a Universitatii de Arte din Iasi, cu o pregatire temeinica si riguroasa atat teoretica cat si practica, fiind multi ani solista de cor profesionist cu nenumarate turnee internationale, face trecerea spre muzica moderna odata cu intalnirea cu George, in 2008, cand isi uneste destinul cu al acestuia, atat in viata cat si pe scena. De atunci trupa se imbogateste cu acea consistenta de sensibilitate si traire lirica aduse de prezenta feminina atat de cautata in trecut de George. Intregul e, in sfarsit, definit! De curand a inceput studiul saxofonului si deja e implicata activ in momentele instrumentale ale bandului.

Ciprian, pianistul trupei, si-a dedicat fiecare zi, inca din copilarie, cantecului. Conduce de mai bine de 20 de ani un cor semiprofesionist pe patru voci al unei parohii catolice, si-a definitivat autoeducatia muzicala prin cursuri teoretice si a avut si experienta contractelor pe vapoarele de croaziera si in hoteluri de 5 stele pe litoralul romanesc si cipriot alaturi de George, impreuna cu care activeaza neintrerupt de 15 ani. Orchestratiile si aranjamentele pieselor originale ale trupei poarta amprenta sa in egala masura cu aceea a creatorului.

Doru, Maestrul balansului, stapanul chitarei bas, un autodidact care a ajuns la un nivel de profesionalism recunoscut prin acordarea atestatului de cel mai inalt grad de artist liber profesionist obtinut din partea Uniunii Compozitorilor, e un veteran al petrecerilor private si evenimentelor de orice natura, performand de 40 de ani in bransa, capatand notorietate si implicit respectul tuturor colegilor de scena alaturi de care a activat atata vreme. Are si experienta internationala capatata de-a lungul celor 10 ani de prestatie in party band-uri pe vapoare de croaziera pe Mediterana. E decanul de varsta al trupei, etalon de profesionalism, seriozitate si continuitate in viata de artist liber profesionist.

Marius a inceput ca baterist al unei trupe de rock in adolescenta. Nu mult dupa aceea s-a indragostit de chitara si a schimbat betele pe 6 corzi. E un continuu perfectionist, incearca mereu sa isi depaseasca limitele, iar influentele de blues se simt in fiecare interventie care il scoate din riff pentru a-si face simtita prezenta in partile de lead-solo! Acustic sau electric, el imparte si alterneaza partile armonice si solistice cu Ciprian. Cunoscator si al keyboardului, are momente in care il ajuta armonic pe acesta. Cocheteaza inca frecvent cu percutiile latino, dand culoare si nuanta exotica anumitor pasaje muzicale.

Alex, metronomul bandului, e cel mai tanar component. Urmeaza cu mandrie tatalui sau, tobosarul unei trupe care odata tinea capul de afis al manifestarilor culturale locale. De la el a deprins simtul ritmic pe care si l-a dezvoltat mai mult in ascuns, pana ce George, in cautarea unui baterist tanar si energic, i-a oferit sansa de a-i urma cu mandrie predecesorului sau, primul tobosar alaturi de care si-a inceput ucenicia in cariera solistica in adolescenta. Studiaza zilnic si se definitiveaza cu fiecare stil invatat. E un partener pe care colegul sau din sectia ritmica, mult mai versat si experimentat, Doru, il apreciaza ca fiind un tanar care evolueaza surprinzator de repede si solid.